Overzicht klanten

Muiderslot

Digitale- en Marketing strategie, Content Marketing, Analytics + Business Intelligence, Datamachine: AI-Driven Semantic SEO, Predictive Modelling, Haalbaarheidsonderzoek, Implementatie
Werkzaamheden:

Art of Connecting

Stel je voor: je hebt net Heel Holland Bakt gezien en wilt zelf een pruimentaart bakken. Op internet zoek je naar een recept. Tijdens je zoektocht ontdek je dat er in de tuinen van het Muiderslot 18 verschillende soorten pruimen groeien. En dat je de pruimenboomgaard terug kunt zien op schilderijen in het kasteel. Het recept van de 17e eeuwse pruimentaart dat erbij staat wil jij ook wel eens proberen. Trots deel je een foto van jouw taart met ons via sociale media. Zo kunnen anderen er ook van mee genieten.

Dat kan vanaf 2021 allemaal dankzij het project ‘Art of Connecting’. Wij maken alle informatie over onze collectie via internet en sociale media beter zichtbaar, bruikbaar en houdbaar. Met als doel dat veel meer mensen op een eenvoudige manier ons digitale erfgoed kunnen gebruiken, beleven en delen. Voor dit project werken we samen met Museum van Loon in Amsterdam. Over beide musea en tuinen zijn bijzondere verhalen te vertellen. Over de bewoners, over de kunstvoorwerpen, over internationale handelscontacten, over het koloniale verleden, over groenten en planten die van ver kwamen, over wat er gegeten en gedronken werd en nog veel meer. Al deze verhalen zorgen ervoor dat we een rijker beeld van het verleden krijgen.

https://muiderslot.nl/collectie/collectieprojecten/


Strategie
%
Marketing
%
AI
%
Return