Medewerkers

Drs Nicole Couwenbergh

managing partner / senior adviseur

Drs Nicole Couwenbergh

managing partner / senior adviseur

“Ik ben graag meewerkend adviseur en breed georiënteerd. Dat houdt mij scherp, resultaatgericht en met beide benen op de grond.”

Na mijn studie bedrijfseconomie aan de UvA in 1990 ben ik als marketeer aan zowel bureau- als klantzijde werkzaam geweest, met als specialisme de inzet van neurale netwerken voor het voorspellen van klantgedrag. Hiervoor heb ik in samenwerking met de RUG een foundation opgezet voor het verdiepen van kennis op het gebied van marketing met behulp van Artificiële Intelligentie.

Al sinds 2000 werk ik met veel plezier en enthousiasme voor diverse opdrachtgevers in de sectoren natuur, kunst en cultuur en goede doelen. Daarbij kan ik mijn bedrijfseconomische studie, kennis en ervaring op het gebied van marketingcommunicatie en artificiële intelligentie goed inzetten. Zoals bij het bedenken van business- en verdienmodellen, bij marketing- en communicatievraagstukken, positionering, strategie en houden van diepte-interviews. En alles wat er nog meer komt kijken bij dit interessante en prachtige vak. Ik werk met veel plezier en passie voor onze bijzondere opdrachtgevers!

Drs Michiel Monté MSc

partner / knowledge engineer

Drs Michiel Monté MSc

partner / knowledge engineer

"Ik gebruik mijn analytisch vermogen om buiten de geijkte paden oplossingen te vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers.”

Na mijn studie bedrijfseconomie en bestuurlijke informatica aan de UVA, heb ik als interim manager bij diverse bedrijven gewerkt. Zoals de Jaarbeurs, Achmea, KPN en Havas. Daarnaast heb ik internationale ervaring opgedaan bij de Toronto Dominion Bank in Canada. Ik bied onze opdrachtgevers meerwaarde door mijn brede ervaring op het gebied van zowel bedrijfseconomie als kennismanagement. Hierdoor verhogen wij de kwaliteit en impact van business intelligence binnen de organisatie en zorgen dat data en insights leidend zijn bij het nemen van strategische en operationele (marketing)beslissingen. Deze ervaring is een waardevolle aanvulling op de expertise binnen Courante in deze tijd van steeds meer data-gedreven organisaties.