Datamachine

Search engine optimization SEO

AI-DRIVEN SEMANTIC SEO

Als je focust op keywords en rankings dan loop je al snel vast in het SEO-moeras. Een zoekresultaat vertelt een verhaal over jouw merk, aanbod en reputatie. Zoekmachines geven de gebruiker controle over wat zij zoeken, leren en kopen. Dat is een kans en tegelijk een uitdaging.

Content is pas relevant als deze in de juiste context gepresenteerd wordt. AI-driven semantic SEO is de nieuwe manier waarop je in de context gevonden wordt. Zelfs de beste content presteert onder de maat, als deze op de verkeerde plek zichtbaar is.

Hiermee leg je voor je organisatie de basis voor verder organisch groeien. Zeker als je je realiseert dat 93% van de online-ervaringen begint via een zoekmachine (Forbes). Met AI-driven semantic SEO bereik je de zoeker die niet aan jouw organisatie denkt tijdens het zoekproces.

Hoe gaan wij te werk?

Zoekmachines hebben moeite teksten op websites te interpreteren. Veel aannames in teksten zijn impliciet die wij als mensen meteen begrijpen. Samen met de organisatie zetten wij alle expliciete en impliciete kennis, feiten en informatie om in voor zoekmachines begrijpelijke taal.

Onze techniek, Datamachine Workbench, is AI gedreven. Hoewel onze AI-vaardigheden op een hoog niveau staan blijft de mens en de menselijke maat altijd ons uitgangspunt. Wij kiezen er altijd voor om menselijk te blijven. Wij zetten altijd de mens centraal, omdat data ons veel kan vertellen, maar vertelt ons niet wie wij zijn, wat ons drijft en wat wij willen uitdragen. AI-driven semantic SEO heeft bij ons altijd het doel de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep en in de juiste context aan te bieden.  Wil je stijgen in de ranking?     Telefoonnummer Online Marketing Bureau Courante 
  Praat met ons