Analytics + Business Intelligence

Business Intelligence

ANALYTICS + BUSINESS INTELLIGENCE

Organisaties verzamelen meer data dan ooit. Het blijkt dat het krijgen van waardevolle en bruikbare inzichten vaak ongrijpbaar is. Data is nu de drijvende kracht achter bijna elke beslissing. Ook als dat het niet is, dan is het wel het streven. Organisaties verzamelen daarom data op ongekende schaal.

Het verzamelen van data is niet het probleem. De uitdaging ontstaat pas nadat de data is verzameld. Wat betekent het? En zelfs als je weet wat het betekent, wat moet je doen? Dit zijn geen data vraagstukken, maar inzicht vraagstukken. Als inzichten verborgen blijven, mis je kansen en herhaal je misschien weinig succesvolle strategieën.

Hoe gaan wij te werk

Wij verzamelen context, niet alleen maar getallen. Wij maken daarbij gebruik van AI-gedreven technieken om deze context inzichtelijk te maken. Dit zijn o.a. dezelfde technieken die wij ook gebruikt hebben bij de ontwikkeling van de Datamachine. Daar zijn wij best wel trots op. De analyses helpen ons bij het vaststellen of ons verhaal weerklank ondervindt. Deze inzichten zijn belangrijk maar zijn geen vervanging voor de motivatie en loyaliteit van echte mensen.

Wij maken gebruik van een aantal verschillende analyse platforms en kunnen data vanuit verschillende bronnen integreren. Het doel hierbij is niet om een leuk dashboard te maken maar om inzicht in de context te bieden. Hiervoor maak wij veelvuldig gebruik van data visualisatie. Met betere inzichten en visualisatie is de koppeling met de doelen van de organisatie een stuk eenvoudiger geworden.Laat jouw data ook spreken     Telefoonnummer Courante 
Bel ons